De Zwaan vrieskasten & vrieskisten

Bent u op zoek naar een nieuwe vriezer of wilt u er misschien extra vriesruimte bijkopen door middel van een extra vriezer? De Zwaan heeft het allemaal. De Zwaan presenteert u hier een complete lijn van eigen ontwerp vrieskasten en vrieskisten die alle volgens de hoogste normen en kwaliteitseisen ontwikkeld zijn. Onder vrieskasten verstaan we verticaal georiënteerde modellen ofwel type koelkast, en onder vrieskisten verstaan we het meer ouderwetse model vriezer waar het deksel naar boven toe open gaat en die horizontaal georiënteerd zijn. Onze vrieskasten en vrieskisten zijn over het algemeen beide uitermate zuinig en geruisloos, dus A+ wat energieklasse betreft of beter, en een geluidsniveau van rond de 42dB wat bijzonder stil te noemen is.

De vrieskasten zijn voorzien van ruime vrieslades, sommigen met tot wel 7 verschillende vrieslades waarin u uw diepvriesproducten op een gesorteerde manier kunt opbergen. Zoals u van De Zwaan gewend bent zult u deze vriezers zekers elders niet goedkoper vinden. De Zwaan biedt u de beste kwaliteit voor de kleinste prijs in de markt, ook op het gebied van vriezers. Onze producten scoren bijzonder hoge voor belangrijke eigenschappen zoals invriescapaciteit, gebruikersgemak, temperatuurstabiliteit,, de bewaartijd in geval van een storing, het gemak te ontdooien en energiegebruik.

De Zwaan biedt een uitgebreid assortiment aan voor ruime vries- en vrieskasten in alle soorten en maten in het wit of als RVS uitvoering, met en zonder glazen deur. Al onze vriezers worden splinternieuw in doos geleverd met een garantie van de fabriek van minimaal 2 jaar.

Op het moment is De Zwaan bezig met het ontwikkelen van diverse horeca vriezers in verschillende maten. Deze modellen zult u in de nabije toekomst hier in onze webshops kunnen aantreffen. Het doel is om ook voor de horeca vriezers de prijzen dusdanig laag te houden voor een maximale prijs versus kwaliteitsverhouding zoals de consument dit graag ziet.

0