Eersteklas goedkope tuinmeubelen bij De Zwaan

De veelzijdigheid van De Zwaan witgoedhandel wordt weer eens ten toon gespreid met de introductie van onze robuuste tuinmeubelen. Tegenwoordig wordt in het ontwerp van tuinmeubelen steeds meer rekening gehouden met het zitcomfort, duurzaamheid en het gebruik van de juiste materialen. Zoals u weet komt De Zwaan altijd met innovatieve ideeën op de markt, en dat ziet u meteen terug in ons tuinmeubilair. Onze zelfontworpen elegante tuinmeubelen zijn volledig gefabriceerd uit wicker, een nieuw soort kunststof wat ervoor zorgt dat ook in een erg koude en lange winter uw tuinmeubilair niet poreus wordt en snel breekt. In ons land waar we grote temperatuursverschillen kennen, is dat dan ook van het grootste belang. Het onderstel is van gespoten aluminium, wat jaren mee kan door de beschermende toplaag. Tezamen met het gebruikte wicker een moderne creatie die zeker zal stralen in iedere tuin.

de-zwaan-10delig-tuinmeubel-set

Betaalbare grensverleggende tuinmeubelen vindt u bij De Zwaan

Tuinmeubilair van De Zwaan steelt de show op uw terras, het balkon en in de tuin, maar is daarnaast ook nog eens voor zeer lage prijzen aan te schaffen. Zoals u weet heeft De Zwaan in de loop de jaren een reputatie opgebouwd als de goedkoopste aanbieder van witgoed en vele andere artikelen en dat is iets wat we ook in de toekomst waar zullen blijven maken. De tuinmeubelen zijn speciaal ontworpen voor mensen met wat minder ruimte zodat u in de wintermaanden geen problemen zult ondervinden om een geschikte plek te vinden om ze kwijt te kunnen. Onze tuinstoelen zijn perfect stapelbaar en u kunt ze zo onder de tafel schuiven. Ze worden geleverd met een bijpassende overtrek om ze nog eens extra te beschermen tegen invloeden van ons Nederlandse klimaat.

Absolute blikvanger, nouveauté in Nederland

De Zwaan probeert met zijn 10-delige tuinset die we speciaal ontwikkeld hebben voor de kleine tuin te voldoen aan het principe van vraag en aanbod. Bij deze smaakvolle tuinset kunnen alle onderdelen op een dusdanig ruimtebesparende manier in elkaar geschoven worden dat er nog slechts een fractie van de ruimte wordt ingenomen die men normaal kwijt zou zijn aan een soortgelijke tuinset. Nadat u de bijgeleverde kunststof beschermhoes op de juiste manier aangebracht heeft is het geheel praktisch te gebruiken als een tafel. Of u deze nu plaatst in de tuin en er daar een ornament op plaatst of u bergt hem in de winter op in de schuur, uw tuinset zal altijd als nieuw blijven en zo vele jaren achtereen u het plezier geven dat u wenst.

10-delige goedkope tuinset van De Zwaan

Deze 10-delige tuinset van De Zwaan bestaat uit een tafel van zwart veiligheidsglas, 4 stoelen, 4 kleine bankjes en een afdekzeil. De bankjes zijn zeer geschikt voor kleine kinderen of te gebruiken als voetenbankje. Alle stoelen en bankjes zijn voorzien van een vuilafstotend kussen. Bij alle kussens is de hoes eraf te halen en kunt u deze dus wassen in de wasmachine. Zo blijven uw kussens altijd schoon, net als de rest van uw tuinset. Voor een tuinset met deze materialen en mogelijkheden betaalt u elders al snel het dubbele.

0