De Zwaan design salontafels

Schitterend assortiment salontafels waarmee De Zwaan bewijst dat een prachtig interieur niet veel hoeft te kosten. Omdat wij er altijd naar streven om onze producten voor iedereen bereikbaar te maken hebben wij ook onze salontafels zeer aantrekkelijk geprijsd. Dat we dus goedkoper zijn dan de concurrent mag voor u geen verrassing zijn. Voor de fabricage van onze salontafels hebben we gekozen uit verschillende materialen waarbij het uitgangspunt uiteraard was dat ze zeer fraai moesten worden, gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden en een aanwinst zijn in ieder interieur. De salontafels die we op deze pagina’s verkopen zijn stuk voor stuk vervaardigd met de grootst mogelijke zorg en worden allemaal gecontroleerd voor het verlaten van de fabriek. Zo weten we bij De Zwaan zeker dat alleen de allerbeste producten door ons worden verkocht, en dat u een leven lang kan genieten van een schitterende tafel.

Diverse schitterende nieuwe salontafels in Amsterdam

Of u nu kiest voor alleen een salontafel of dat u liever een salontafel compleet met zitjes heeft, wij garanderen u dat het altijd een topproduct betreft. Zitjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, en de salontafels, ontworpen door eigen personeel van De Zwaan zijn veelvuldig van glas met kunststof. Op deze tafels prijkt trots ons eigen logo van De Zwaan zodat u zeker weet dat het hier uitsluitend kwaliteit betreft en u vele jaren van uw salontafel kunt genieten. Alle salontafels zijn zeer solide uitgevoerd en worden uitsluitend geleverd in gesloten verpakking, zodat we zeker weten dat de salontafels u in goede staat bereiken. De meeste salontafels zijn ongeveer 1.20 meter lang en 60 centimeter breed zodat ze niet al teveel ruimte innemen maar u er wel voldoende spullen op kwijt kunt. Tevens beschikken sommige modellen over bijpassende zitjes, soms zijn dat er twee en soms zelfs zes.
De Zwaan design salontafels op een rij:

Mocht u nog vragen hebben over ÈÈn van onze salontafels kunt u uiteraard contact opnemen met ÈÈn van onze verkopers. Zij helpen u graag verder.

0