De geschiedenis en vooruitzichten van De Zwaan in vogelvlucht

Momenteel zijn wij de grootste en goedkoopste leverancier in Nederland van gebruikt witgoed. In 2006 haalden wij de eerste wasmachines bij particulieren thuis op en verkochten deze door aan anderen. Later werden deze wasmachines eerst nagekeken door onze monteurs en waar nodig werden onderdelen gerepareerd, vervangen en ook schoongemaakt alvorens wij tot verkoop van deze apparatuur overgingen. Eerst verkochten we alleen wasmachines maar later ook drogers, vaatwassers en koelkasten, koffie-apparaten en gasfornuizen. Voor al het gebruikte witgoed kunt u trouwens nog steeds bij ons terecht. Omdat wij vanaf het begin reeds de goedkoopste zijn en alleen kwalitatief goede machines leveren, hebben we een grote tevreden klantenkring opgebouwd. Wij geven op alle tweedehands machines altijd 6 maanden garantie omdat we zeker weten dat ze helemaal in orde zijn. Zo hebben we een toewijding ontwikkeld die voor ons zeer belangrijk is, er worden alleen eersteklas producten afgeleverd, in uitmuntende staat waar u als consument enthousiast over bent en lang van kunt genieten.

Grote ambachtelijke kennis door jarenlange ervaring

De Zwaan heeft in de afgelopen tien jaar zoveel ervaring opgedaan met het repareren van tweedehands witgoed van andere A-merken dat we precies weten waar de zwakke punten van de meeste apparaten liggen en waar de sterke. Veelal gaan bij machines steeds weer dezelfde onderdelen kapot en ontstaat er een inzicht in wat er verbeterd kan worden aan de meeste apparaten. Door technische aanpassingen en vernuftig gebruik van onze ambachtelijke kennis gaan machines langer mee. Zo raakten we er steeds meer van overtuigd dat we zelf, door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring en hoogstaande technische kennis, zeer goede machines zouden kunnen bouwen.

Unieke designs met de nieuwste technieken van De Zwaan

Met onze innovatieve ideeën zijn we op zoek gegaan naar een witgoed producent die het beste uit onze tekeningen zou kunnen halen. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een nauw samenwerkingsverband met de grote bekende fabrieken die ook de andere A-merken fabriceren. Met gedrevenheid die grenst aan perfectie en een ijzeren wil om alleen het beste te fabriceren zijn we begin 2016 gestart met het ontwerpen van onze eigen nieuwe producten, waaronder een gas op glas gasfornuis in combinatie met een electrische heteluchtoven. Een fenomenaal design zoals er nog nooit in Nederland is geweest. Een uniek ontwerp waar wij nog steeds zeer trots op zijn, mede door de gebruikte technieken en verwachte levensduur. Onze ontwerpen voor de nieuwe De Zwaan producten zijn eveneens zeer geslaagd, altijd gebruik makend van de beste en mooiste materialen en de nieuwste technieken. Prachtige designs voor diverse gasfornuizen, koelkasten, inbouwovens, inbouw- en vrijstaande kookplaten, zowel op gas, keramisch als inductie zijn inmiddels afgerond en bevinden zich op dit moment in de laatste fase voor het productieproces. Wij kunnen haast niet wachten om onze laatste creatie aan de wereld te laten zien, zo innovatief en betrouwbaar, dit wordt een echte wereldprimeur.

Doelstellingen De Zwaan tot 2020 en een wasmachine met 20 jaar garantie

Onze doelstelling voor het jaar 2020 is een volledig eigen witgoed assortiment van De Zwaan, dat uitblinkt in design, prijs en levensduur. Onze kennis van de afgelopen 10 jaar helpt ons bij de productie van eigentijdse, kwalitatief hoogstaande betaalbare apparaten die u als consument helpen bij de dagelijkse bezigheden in uw huis. Hierbij wordt de veiligheid van u als consument voorop gezet zodat u zorgeloos kunt beschikken over de fantastische prestaties van De Zwaan witgoed producten. De volledige lijn van De Zwaan zal bestaan uit: Wasmachines, drogers en vaatwassers. Fornuizen, afzuigkappen, inbouwovens en combi-magnetrons. Zowel inbouw- als vrijstaande kookplaten, koelkasten en vriezers voor zowel particulieren als ook voor horeca. Tevens hebben wij prachtige ontwerpen klaarliggen voor tuinmeubilair en salontafels. Onze specialisten zijn op dit moment bezig met het ontwerpen van een wasmachine waarop wij 20 jaar garantie kunnen geven en dan ook nog voor een zeer aantrekkelijke prijs. Op alle nieuw te produceren machines prijkt het logo van De Zwaan, wat voor ons staat voor technisch hoogwaardige apparatuur met een hoge efficiëntie voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Goede service en garantievoorwaarden De Zwaan witgoed

Omdat wij niet groot zijn geworden met alleen het leveren van goede machines maar ook vooral door het leveren van goede voorwaarden en uitstekende service gaat De Zwaan hier mee verder. Wij ontwikkelen nu de allerbeste machines en willen u nog steeds de best mogelijk prijs aanbieden. Tevens bieden wij u bij aankoop goede garantievoorwaarden en razendsnelle leveringen. Door het ontbreken van tussenhandelaren kunnen wij u zeer goedkoop de beste apparaten aanbieden, de apparaten komen niet rechtstreeks van de fabriek zoals bij andere merken waardoor het bij hun vaak weken duurt voordat u uw aangekochte machine thuis binnen heeft. Wij hebben alle apparaten op voorraad en die worden binnen 48 uur bij u thuis bezorgd. Zo hoeft u nooit lang op uw aankoop te wachten en houden wij de prijzen laag en blijven we de goedkoopste. Bij De Zwaan betaalt u alleen voor uw apparaat en niet voor een te dure merknaam zoals bij vele andere A-merken. En daardoor blijven de prijzen van ons witgoed laag en daar profiteert u van.

De Zwaan witgoed, een leven lang genieten voor een fractie van de prijs!

0