Exclusieve keuken of keukenapparatuur op maat

Een exclusiever aanbod dan dit hier van De Zwaan bestaat er niet, onze op maat gebouwde keukenapparatuur en keukens zijn niet goedkoop, maar wel heel exclusief, one of a kind. Aangezien het hier om op maat gebouwde apparatuur gaat, kunnen we u geen exacte prijzen aanbieden totdat we precies weten hoe u uw keuken of apparatuur graag zou zien.

Bestelprocedure

U kunt ons zoveel vragen stellen als u wilt, hieraan zijn geen kosten verbonden. Zodra het serieus wordt, is de procedure als volgt: voor het bedrag van € 300,00 werken onze ingenieurs voor u een complete offerte uit waarin uw specifieke eisen in zijn geheel verwerkt zijn. De kosten voor de offerte worden zodra u daadwerkelijk een bestelling opgeeft afgetrokken van het totaalbedrag. De mogelijkheden gaan verder dan uw ultieme fantasie of creativiteit, en in principe is niets onmogelijk. We zijn hier zo zeker van dat mochten wij niet aan uw wensen kunnen voldoen u de € 300,00 die u betaald heeft voor de offerte weer terug gestort zult krijgen. Zodra u bestelt verwachten wij een bedrag van 50% als aanbetaling, en de resterende 50% bij levering of installatie.

Uitgebreide mogelijkheden

Keukenapparatuur op maat houdt bij ons in dat u voor zowel de keuken zelf als de koelkasten, fornuizen, en kookplaten et cetera precies kunt zeggen hoe deze gebouwd moeten worden wat betreft maten, vorm, kleuren, materialen, specifieke eigenschappen van de apparaten en kwaliteitseisen. Onze clientèle voor dit soort keukens en apparatuur bestaat uit bekende filmsterren, acteurs en mensen uit de business wereld die hele hoge eisen stellen dus denkt u in geen geval dat er een limiet is als u bezig bent om uw droomkeuken samen te stellen. Ook kan natuurlijk overal het door u gewenste logo op bevestigd worden.

Leverbaar

Levering en installatie van keukens en/of keukenapparatuur beperkt zich niet tot Nederland. De Zwaan accepteert aanvragen uit elk willekeurig land ter wereld voor zijn op maat gemaakte producten.

De installatie

Op het moment van installeren komen er indien gewenst monteurs uit Italië mee om de complete bouw van uw keuken inclusief de apparatuur te coördineren, of u kunt kiezen voor de goedkopere versie waarbij alle benodigde componenten en apparatuur geleverd worden en u zelf een aannemer inschakelt om alles voor u te installeren. Verwezenlijk nu de keuken waar u altijd al van gedroomd heeft. Belt u ons op het nummer 020 497 1082 voor vrijblijvende informatie omtrent onze op maat gebouwde exclusieve keukens en keukenapparatuur.

 

0