Kortingen voor handelaren

In het geval u een handelaar bent en zaken met ons wilt doen, bent u van harte welkom om ons even te bellen op 020 497 1082 of 06 149 961 38. Wij adverteren hier op de site geen vaste prijzen, deze zijn afhankelijk van uw exacte bestelling. Een bestelling zou minimaal 10 nieuwe producten moeten bevatten om voor kortingen in aanmerking te komen en naar mate u meer bestelt, kunnen we u vanzelfsprekend een betere prijs geven. De bestelde producten mogen een mix zijn uit verschillende categorieën.

Wat we wel nu hier al aan kunnen geven is dat er dusdanig grote kortingen mogelijk zijn dat er voor u als handelaar flinke winstmarges beschikbaar zijn. We zien u in de toekomst graag tegemoet als handelspartner van De Zwaan witgoed.

Kortingen op hele containers witgoedapparaten

Voor de grotere handelaren onder u kunnen we complete containers met door u gewenste witgoedapparaten leveren. De apparaten worden indien gewenst van uw eigen logo voorzien. Ook hier zouden we eerst weer moeten weten wat uw precieze bestelling inhoudt voordat we u prijzen kunnen geven. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek als u geïnteresseerd bent in dit aanbod.

Ruime keuze uit witgoed

U kunt het in principe zo gek niet bedenken en we kunnen het leveren, maar hieronder sommen we een greep op van witgoed waaraan u zou moeten denken voor groothandelsbestellingen. Als u iets wilt bestellen wat niet in deze lijst voorkomt, belt u ons even voor overleg alstublieft.

 1. Wasmachines
 2. Wasdrogers
 3. Afzuigkappen
 4. Inbouwovens (alle maten)
 5. Vaatwassers (inbouw en vrijstaand)
 6. Magnetrons (inbouw en vrijstaand)
 7. Fornuizen (gas, keramisch en inductie in alle maten)
 8. Kookplaten (gas, keramisch en inductie, inbouw en vrijstaand)
 9. koelkasten (alle maten en kleuren)
 10. Horeca koelkasten (alle maten en kleuren)
 11. Vriezers, vrieskasten en vrieskisten (alle maten en kleuren)
 12. Horeca vriezers, vrieskasten en vrieskisten (alle maten en kleuren)
 13. Horeca koelkasten (alle maten en kleuren)
 14. Horeca koelkasten (alle maten en kleuren)

Waar leverbaar?

De bestelde container wordt afgeleverd op het door u opgegeven adres, dat mag ook in het buitenland zijn. Indien u uw order inderdaad buiten Nederland geleverd wilt hebben is het ook weer wijselijk om eerst even met ons de details precies te bespreken.

0