Gas op glas

 In Trends

Het voor nederland unieke gas op glas gasfornuis

Net als met de meeste uitvindingen hoeft iets niet heel erg moeilijk te zijn, maar iemand moet als eerste op het idee komen. In dit geval gaat het om het idee om standaard ouderwetse gaspitten te hebben op een glasplaat zoals dat bij een keramische kookplaat het geval is. De combinatie van deze twee eigenschappen maakt dat u razendsnel kunt koken op gas maar tevens het gemak heeft om uw gasfornuis schoon te houden zoals bij keramisch koken.

De Zwaan kwam met dit idee en laat dit type gas op glas gasfornuis fabriceren in de fabriek van een bekende Europees merk. Dit maakt dat het merk De Zwaan precies dezelfde kwaliteit garandeert als alle bekende merken zoals Bosch, AEG en ATAG met het verschil dat een De Zwaan gasfornuis slechts een fractie van de prijs kost.

Afgezien van het feit dat De Zwaan gas op glas gasfornuizen zo uniek zijn, is dat uiteraard niet alles. De rest van het gasfornuis is ook ultra modern te noemen met een oven die zes verschillende functies heeft en een dubbele ventilator. Als klap op de vuurpijl zijn het bijzonder zuinige gasfornuizen die in de energieklasse A vallen.

Als u ge├»nspireerd geraakt bent door deze korte uiteenzetting over onze gas op glas gasfornuizen wilt u misschien de complete informatie erover lezen, wat kan op de productpagina van zo’n gasfornuis. Ook kunt u ons uiteraard altijd telefonisch bereiken met uw vragen.

Recent Posts
0