ALGEMENE VOORWAARDEN DEZWAANWITGOED.NL

Dit zijn de algemene voorwaarden voor De Zwaan Witgoed gevestigd aan de Kerkhoflaan 80A, 1161JE in Zwanenburg. Telefonisch te bereiken via 020 4971082 en 06 14996138, of via e-mailadres . Wij zijn ingeschreven bij de K.v.K. op nummer 34278622 en ons B.T.W. nummer is NL216218020B02.

PRIJZEN

Alle prijzen die hier in de webshop genoemd worden, zijn alle inclusief 21% B.T.W. Er zijn extra kortingen beschikbaar voor handelaren van 25% tot en met 50% op bestellingen van 10 wasmachines, wasdrogers, et cetera.

GARANTIEVOORWAARDEN

Bij De Zwaan Witgoed krijgt u minimaal twee jaar fabrieksgarantie op alle nieuwe witgoedapparaten maar over het algemeen is dit veel meer (tot 5 jaar). U kunt op elke desbetreffende productpagina zien hoe lang de garantie op een apparaat is. De Zwaan staat er voor in dat de producten geleverd worden in een goed werkende staat. Wij controleren zelf onze producten voordat ze de deur uitgaan en raden u aan hetzelfde te doen. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging aan de consument (u) bij de ondernemer (De Zwaan), tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Als u bij ons een nieuw apparaat gekocht heeft wat om wat voor reden dan ook toch een gebrek vertoont, ruilen we het voor u om voor een gelijkwaardig apparaat. Het is bij het omruilen niet verplicht om nog over de verpakking te beschikken maar uiteraard dient het product wat u gekocht heeft vrij te zijn van krassen en deuken en in de staat te verkeren zoals wij het u geleverd hebben. Uiteraard mogen er ook geen onderdelen van het apparaat ontbreken. De verzendkosten in het geval van inruilen van een defect product zijn voor de koper en de bestaande garantieperiode wordt niet automatisch verlengd. Reparatie of vervanging van een product leidt dus niet tot een verlenging van de garantietermijn. De eerste datum van aanschaf blijft bepalen.

De garantie vervalt indien door onbevoegde personen apparaten worden gerepareerd, door onbevoegde personen het apparaat open gemaakt wordt, garantiezegels verwijderd en of verbroken zijn.

Indien u (wat ongebruikelijk is in deze webshop) tweedehands producten aantreft, hebben deze over het algemeen een garantieperiode van 6 maanden.

MANIER VAN BESTELLEN

U kunt hier in de webshop of in één van onze andere webshops bestellen. Ook kunt u een telefonische bestelling doorgeven via de nummers 020 4971082 of voor mobiel 06 14996138 aan de hand van producten die u in onze webshop gezien heeft. En uiteraard kunt u gewoon als normale bezoeker in onze showroom in Zwanenburg ons witgoed kopen.

AFREKENEN

Het is bij De Zwaan niet mogelijk om met een creditcard te betalen, en u kunt bij ons ook niet pinnen. U betaalt dus altijd met contant geld tijdens het afleveren van de producten bij u thuis of bij ons in de showroom in Zwanenburg. Andere opties om te betalen zijn in onze webshop, u kunt daar met iDEAL betalen en met een handmatige bankoverschrijving.

THUIS AF LATEN LEVEREN

De Zwaan rekent een vast bedrag per postcode voor het thuis afleveren van producten. Tijdens het bestelproces ziet u nadat u uw postcode ingegeven heeft automatisch de bezorgkosten verschijnen indien u voor deze optie gekozen heeft. De bezorgkosten zijn altijd tussen de € 20 en € 50. Als u in Amsterdam woont, betaalt u € 20 bezorgkosten en als u ergens aan de rand van Nederland woont, betaalt u het maximum bedrag van € 50.

INSTALLATIE VAN WITGOEDAPPARATEN

Bij De Zwaan installeren we witgoedapparaten bij de klant thuis, wat inhoudt dat wij de slangen aansluiten en apparaten van stroom voorzien (er moet stroom voorhanden zijn op de plek waar u besluit de machine te plaatsen). Ondanks het feit dat wij inbouwapparaten verkopen, bouwen wij zelf geen apparaten in voor de klant. In geen geval beginnen wij dus bijvoorbeeld aan keukenkastjes te zagen. Voor het inbouwen adviseren wij u een derde partij in te schakelen.

Een uitzondering op deze regel zijn bestellingen voor handelaren. Als er meer dan 10 producten uit een categorie besteld worden, is de bezorging ervan gratis.

UITZONDERINGEN

Aanvullende, dan wel van deze algemene voorwaarden afwijkende bepalingen mogen niet ten nadele van de consument zijn en dienen schriftelijk te worden vastgelegd.

0